ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ


Α. Σ. ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551
Αγροτικός Συνεταιρισμός Βοκερίας


Ο αγροτικός συνεταιρισμός Βοκερίας “Α. Σ. ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551” δημιουργήθηκε πριν αρκετά χρόνια στο Μανιάκι της Φλώρινας και από τότε δραστηριοποιείται με εισαγωγές - εξαγωγές, την εμπορία και την συντήρηση αγροτικών προϊόντων και φρούτων προσφέροντας στο αγοραστικό κοινό προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Πρόκειται για έναν νεοσύστατο συνεταιρισμό που ιδρύθηκε το 2015 και απαρτίζεται από νέους ανθρώπους με όραμα και μεράκι. Πήρε την ονομασία του από έναν παλιό μύθο της λίμνης Βεγορίτιδας, αναφερόμενος στην παλιά πόλη Βοκερία και ο αριθμός 551 συμβολίζει το υψόμετό μας.

Έχει στη δύναμή του αρκετούς συνεταίρους - μέλη, τα οποία καλλιεργούν καθημερινά, με μεράκι και αγάπη, τις εκτάσεις τους στην Φλώρινα για να μπορούμε να σας προσφέρουμε μήλα, κεράσια και ροδάκινα υψηλής ποιότητας και μεγάλης διατροφικής αξίας.
 

 
 
Ο τρόπος λειτουργία μας εξασφαλίζει στον παραγωγό όλα τα αγροτικά εφόδια που απαιτούνται για μια ποιοτική παραγωγή, διασφαλίζοντας παράλληλα στον καταναλωτή την ακέραιη ποιότητα αυτής με πιστοποιήσεις GLOBALGAP και GRASP, υπό την εποπτεία ενός μόνιμου Γεωπόνου ΑΠΘ (κ. Γαβριηλίδη Αδάμ).

Καθημερινά, εργαζόμαστε με συνέπεια για να εξασφαλίσουμε πως τα καλύτερα προϊόντα μας θα φτάσουν φρέσκα στους πελάτες μας σε κάθε γωνιά της Ελλάδος και του εξωτερικού. Ο συνεταιρισμός μας πραγματοποιεί εξαγωγές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και την Αφρική.

Οι σύγχρονες εγκαταστάσεις αποθήκευσης των προϊόντων μας, σε συνδυασμό με τις διαδικασίες μεταφοράς που τηρούμε με συνέπεια, διασφαλίζουν την άρτια συντήρησή τους μέχρι να φτάσουν κοντά σας.

Δε σταματήσαμε όμως στα νωπά φρούτα. Μέσα από καινοτόμες ιδέες δημιουργήσαμε αποξηραμένα ΡΟΔΑΚΙΝΑ 100% ΦΥΣΙΚΑ σε συσκευασία των 50γρ (αντιστοιχεί σε 500γρ νωπού προϊόντος) και φυσικά οι καινοτόμες ιδέες δεν σταματούν εδώ.
 

 
Όλα αυτά τα χρόνια είμαστε αφοσιωμένοι στη προμήθεια προϊόντων υψηλής ποιότητας που τηρούν πλήρως όλες τις απαιτήσεις της νομοθεσίας για την ασφάλεια και την υγιεινή των τροφίμων και πάντα στις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς, ώστε να είμαστε σίγουροι για την πλήρη ικανοποίησή σας.
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.