ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ

ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ
Α. Σ. ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551 | Αγροτικός Συνεταιρισμός Βοκερίας


O "Α. Σ. ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551" δημιούργησε αποξηραμένα ροδάκινα από πιστοποιημένα φρούτα με εφαρμογή συστήματος ορθής γεωργικής πρακτικής (κωδ. Πιστ. GG-15037), ιδιαίτερα ξεχωριστά γιατί δεν περιέχουν συντηρητικά, πρόσθετα και ίχνος ζάχαρης. Έτσι σε συνεργασία με την 4G, Greek Gaia’s Global Gate καταφέραμε να κρατήσουμε όλες τις βιταμίνες και όλα τα θρεπτικά συστατικά του ροδάκινου, παρέχοντας το σε εσάς για 365 ημέρες το χρόνο με την εγγύηση και την ασφάλεια του Α. Σ. ΒΟΚΕΡΙΑΣ 551.

Μία τροφή ιδιαίτερα πλούσια σε βιταμίνες και ιχνοστοιχεία που είναι απαραίτητα καθημερινά για τον οργανισμό, καθώς μας προστατεύουν από καρδιαγγειακές παθήσεις, αναιμία, έχουν αντικαρκινικές ιδιότητες και τα ανόργανα στοιχεία που διαθέτουν ρυθμίζουν την αρτηριακή πίεση και το επίπεδο της χοληστερόλης. Όλα αυτά τα θρεπτικά συστατικά φροντίζουν το δέρμα να διατηρείτε λαμπερό, νεανικό, βοηθώντας παράλληλα την απώλεια βάρους από τον οργανισμό.

 
Η αποξήρανση φρούτων σύντομα θα επεκταθεί στα μήλα και στα κεράσια και το σίγουρο είναι ότι το team του 551 δεν σταματάει εδώ. Οι εκπλήξεις συνεχίζονται ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη των απαιτήσεων του κοινού.
 
 
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας ή για να μας
δώσετε την παραγγελία σας.